Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 90,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jdete nakoupit suroviny, pokud je máte, čtete 2. krok.
Krok 2: Uvaříte těstoviny podle přípravy na obalu a nakrájíte sýr.
Krok 3: Z těstovin slijete vodu a necháte je v hrnci. Přidáte smetanu a sýr, pořádně mícháte do zhoustnutí.
Krok 4: Dáte na talíř a můžete podávat.
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Moje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 4 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 6 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 9 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se syrem,
těstoviny se sýrem recepty,
recepty parmesan smetana vegeterianske,
vegetarianske fleky
Suroviny:
těstoviny semolinové,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý,
bylinky,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
Bazalka určitě ano.
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář