Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Z rajčat lze vyrobit opravdu nepřeberné množství pochutin. Ať už je to kečup, omáčka na těstoviny nebo třeba tento džem. K oloupaným rajčatům stačí přidat pár výrazných surovin, společně povařit a chutný džem je hotový. Podávat ho můžeme třeba k vyzrálým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 2,37 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 463,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Moje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 1 hodinou
Čabajkové lečo
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 30 minutami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 31 minutami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 41 minutami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 1 hodinou
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 2 hodinami
Cuketové placky
hpludrova před 3 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 3 hodinami
Tématické fráze:
marmelada k syrum
Suroviny:
rajče,
cukr krystal,
šťáva limetková,
zázvor,
sůl
Komentáře (10)
No, přistupuji na vaši hru a na reklamu za hubičku (když vám to tady trpí
A proč?
Recepty jsou přece nadčasové, že