Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,02 g |
Tuky | 11,82 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 3,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na řízky, osolíme a opepříme. Do mikrotenového sáčku nasypeme strouhanku a jednotlivé řízky v ní naklepeme.
Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej a řízky osmažíme z každé strany. V tlakovém hrnci osmažíme cibulku a pak tam položíme všechny usmažené řízky. Zakysanou smetanu zředíme vodou, přisypeme mletou papriku (jen na obarvení), řízky zalijeme, přidáme bujóny a uzavřeme poklicí. Vaříme cca 10 min. Poté můžeme podávat.
Zveřejněno 26. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Moje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 26 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 28 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 36 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
štrasburský řízek recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
strouhanka,
cibule,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (4)