Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 103 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celou směs připravíme den předem, jelikož chia semínka musí bobtnat několik hodin. Nejlepší je to připravit večer a ráno máte snídani.
Krok 2: Smícháme chia semínka, sirup či med a mléko. To vše můžeme dát do skleniček či nechat v míse. Tak i tak musíme směs zakrýt folií.
Krok 3: Jakmile se směs nechá odležet několik hodin, tak zhoustne jako pudink. Nyní můžeme ozdobit jakkýmkoliv ovocem, oříšky, sušenými plody – záleží jen na Vaší chuti.
Zveřejněno 26. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chia puding s kaki pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9E0
Moje poznámka
Chia puding s kaki pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9E0
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 8 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 18 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
závin nepeče se nevaří
Suroviny:
semínka chia,
mléko,
sirup,
ovoce,
ovoce sušené
Komentáře (3)