Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 103 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celou směs připravíme den předem, jelikož chia semínka musí bobtnat několik hodin. Nejlepší je to připravit večer a ráno máte snídani.
Krok 2: Smícháme chia semínka, sirup či med a mléko. To vše můžeme dát do skleniček či nechat v míse. Tak i tak musíme směs zakrýt folií.
Krok 3: Jakmile se směs nechá odležet několik hodin, tak zhoustne jako pudink. Nyní můžeme ozdobit jakkýmkoliv ovocem, oříšky, sušenými plody – záleží jen na Vaší chuti.
Zveřejněno 26. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chia puding s kaki pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9E0
Moje poznámka
Chia puding s kaki pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9E0
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
závin nepeče se nevaří
Suroviny:
semínka chia,
mléko,
sirup,
ovoce,
ovoce sušené
Komentáře (2)