Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Lehký a osvěžující salát dochucený jablkem a citronem je skvělou svačinkou nebo přílohou se sladkokyselým šmrncem. Hodí se ke klobásám, bramborovým knedlíkům i pečenému masu. Je jednoduchý a velmi dobrý.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 24,21 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3LK
Moje poznámka
Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3LK
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 20 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 1 hodinou
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Nebeský koláč
Janja před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 15 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 16 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 16 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 17 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 17 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
jablko,
lák ze zelí,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
olej
Komentáře (9)
Umíte taky pochválit? Být vámi, zamyslela bych se nad svým chováním, jakým se tu prezentujete. Trocha pokory vůči ostatním by vám nezaškodila.
jejich kvalita je přinejmenším diskutabilní a to se ještě krotím ve výrazech! Skutečný olej s velkým O, jsem měla možnost ochutnat jen párkrát na Korsice.
No, to jste jí to ale nandala, že
Fuj