Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,94 g |
| Tuky | 0,80 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Moje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 3 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 57 minutami
Pečené kuře
Kajkajak před 1 hodinou
Dušená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 3 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 3 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 3 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 4 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 4 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 4 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 5 hodinami
Suroviny:
buřt,
brambory,
cibule,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
chilli,
olej,
jíška
Komentáře (24)
***
ad. cibule:
Bych na "kapce" tuku popustil buřtíky a cibuli přidal později...
V poslední době praktikuji radu neznámé kolegyně a cibuli smažím velmi, velmi pomalu na nízkém plameni takřka bez míchání
No, byl bych potěšen když se mi kolegyně ozve, neb bych ji rád blahořečil
***
Dajda:
Já su stará konzerva
S druhou časťou komentáru úplne súhlasím. Lenže si všimni, koľkokrát práve tie duplicitné recepty majú spústu palcov nahor, takže sú vlastne inšpiráciou pre vkladanie dookola.
casino, tejaja: Co se týče diskusí, že do svíčkové nebo hamburské nepatří hořčice a do "pravého" pokrmu to a to, protože to tak někdo napsal před půlstoletím do norem, nebo to tak dělají Italové, tak mi to přijde trochu nepatřičné, protože kdybychom se toho drželi, tak se kuchařské umění nebude vůbec rozvíjet, a to by byla škoda. Recept není zákon, už to píšu asi podesáté. Takže inovace do nových receptů rozhodně ano, ale my tu máme mnoho receptů, které jsou naprosto totožné, ingrediencemi, gramáží i postupem (zkuste si třeba najít, kolikrát tu je skvělý moučník, který se drží na 2. místě TOP - a všechny duplikáty byly přidány až post) snad jen tu fotku mají jinou. No a kdybychom ty duplikáty odečetli od celkového počtu 60 tisíc receptů, tak by jich bylo o hodně méně.
No, moc vám nerozumím..., ale mně splasklo minimálně 3x, pokudměpaměťneklame
Eja57: Právě takhle přidávám kapku mléka. Jídlo zjemní, zvláště když přidávám pálivou papriku.
Možná je to netradiční, ale proč ne?
***
A co se týká "podobných" receptů, tak iks krát tu bylo zmiňováno, že vlastníci stránek nejsou proti
Je tu skoro 60.000 receptů...
...no, kdo z vás to má, přátelé
https://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=2&id=73...
Takže ji mažu.
MamlajdaM: Kéž by to byla pravda!
JanaDorazinova: Na zjemnění dávám trochu mléka!