Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 176 kJ / 3 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,16 g |
Tuky | 238,15 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 163,79 g |
Postup přípravy
Roládu srolujeme i s papírem. Necháme vychladnout. Vychladlý plát rolády rozvineme, pečící papír odstraníme a potřeme 2/3 kakaového krému. Krok 4: Poklademe banány, malinami a borůvkami. Roládu zavineme a potřeme zbylým krémem. Ozdobíme ovocem a dáme na chvíli do chladu.
Zveřejněno 24. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná mandlová roláda s banány a lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz97
Moje poznámka
Barevná mandlová roláda s banány a lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz97
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
banánová roláda,
rolada z mandlové mouky,
banány v receptech
Suroviny:
cukr krupice,
vejce,
sůl,
mouka mandlová,
soda jedlá,
máslo,
mléko,
pudink karamelový,
kakao,
cukr krupice,
borůvky
Komentáře (2)