Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 298 kJ / 310 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,39 g | 
| Tuky | 15,96 g | 
| Vláknina | 4,32 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 215 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 19,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Rychlý salát s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3kK
Moje poznámka
					 
				
Rychlý salát s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3kK
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 minutami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 1 hodinou
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 1 hodinou
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 3 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 3 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 4 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 4 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 4 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 4 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 6 hodinami
						Suroviny:
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							vejce, 
						
						
							avokádo, 
						
						
							salát hlávkový, 
						
						
							salát, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							koření italské bylinky, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (5)
Noooo...Esme jich možná naučila jíst chlupaté kiwi, ale futrál z avokáda je podle mne fakt nepoživatelný....
Kdysi mě australská kolegyně honosící se nickem spíše latinskoamerickým
ZRALÉ avokádo je jako máslo a pohodlně se separuje od slupky, leč na rozdíl od Eja57: nepoužívám naostřenou užičku
No, tu slupku vyzkouším, ale samozřejmě až budu za slaměného vdovce, že