Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 716 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,13 g |
| Tuky | 32,25 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 441 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Zelenina by měla zůstat pevná, nerozvařená. Krok 3: Zeleninu opatrně promícháme s natrhanou omeletou, na talíři doplníme petrželkou a hned podáváme.
Zveřejněno 24. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Moje poznámka
Trhaná omeleta s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyvV
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 1 hodinou
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 1 hodinou
Halibut v bylinkách
brtna před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 3 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 12 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 17 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 17 hodinami
Suroviny:
vejce,
voda,
rajče,
paprika,
cibule,
klobása pikantní,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Přidání mleté papriky do leča není běžné, ale já to tak dělám už leta a je to moc dobré, doporučuji vyzkoušet.
Jinak souhlas s Maris, když vejce, tak míchaná zvlášť a jen lehce promíchat - no a ten "trhanec" mi přijde jako výborný nápad. No a nebo taky dělám, že do hotového leča rozhrnu "důlky" podle počtu strávníků a vložím vejce, nechám ztuhnout bílek a žloutek nechám polotekutý....
( Kašovité cosi se skoro rozvařenou zeleninou a důkladně rozmíchanými vejci...děkuji, ne...)
Moc pěkný recept