Salát s trhaným vepřovým masem a vaječnou omeletou

Marie Svarcova Kuchařka: Marie Svarcova

Doba přípravy: 15-20 minut 3-4 porce Saláty 2 názory

Suroviny

200 g vařeného libového vepřového masa
100 g ředkviček
1 mrkev
1 malá červená cibule
2 ks vejce
2 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce majonézy
bylinky dle chuti
sůl
čerstvě mletý černý pepř
volitelné vinný ocet, chilli olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na nepřilnavé pánvičce uděláme postupně 2 vaječné omelety. Vařené studené maso natrháme na vlákna a dáme do misky.

  2. Mrkev oškrábeme, ředkvičky omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme nebo nastrouháme na jemné nudličky. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Vychladlé omelety nakrájíme na nudličky a dáme do misky.

  3. Majonézu smícháme s prolisovaným česnekem a nasekanými bylinkami (petržel, kopr apod.).
    Všechny připravené nudličky, maso a cibuli dáme do mísy, přidáme ochucenou majonézu,1 lžíci olivového oleje, sůl, pepř a promícháme.
    Dle chuti můžeme zastříknout vinným octem a chilli olejem. Salát podáváme s tmavým pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát s trhaným vepřovým masem a vaječnou omeletou

Zapomněl/a jsem heslo