Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 905 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,77 g |
Tuky | 120,77 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 829 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 259,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Moje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 8 hodinami
Tématické fráze:
trhana buchta se skorici,
trhaci buchta,
recept na trhanou buchtu,
trhaná,
diskuze o trhaci buchte,
laskominy od maryny trhací buchta,
trhaná buchta s ořechy,
terhana buchta,
trhaná kynutá buchta,
trhanabuchta,
trhací buchta videorecept,
kynuta buchta trhana,
kynutá trhaná buchta,
trhana buchta s makem,
trhaná buchra,
složitá buchta,
buchty z těsta které nemusí kynout,
trhaná buchta se skořicí od maryny,
trhan skoricovy koláč,
trhaný koláč laskominy od maryny
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
droždí sušené,
máslo,
mléko,
voda,
vejce,
sůl,
máslo,
cukr skořice,
rozinky,
ořechy,
mák,
Komentáře (25)
možná by bylo dobré uvádět zdroj