Suroviny
Porce: 10 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 171 kJ / 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,48 g |
Tuky | 9,59 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 192,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vařené brambory oloupeme a spolu se syrovými bramborami nastrouháme. Rohlík nakrájíme. Ze syrových brambor po nastrouhání vymačkáme trochu vody.
Krok 2: Na vále zpracujeme vše na těsto. Pozor, je trochu řidší konzistence. Rukama namočenýma ve vodě tvoříme koule o průměru cca 6 cm.
Krok 3: Vložíme do osolené vařící vody a vaříme 15 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Durynské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3pJ
Moje poznámka
Durynské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3pJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 13 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 37 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 45 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 56 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
brambory,
solamyl,
mouka hrubá,
rohlík,
vejce,
sůl
Komentáře (2)