Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta s morušemi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gabcule20

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 15 a více kousku

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 682 kJ /
4 226 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky148,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Surovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.

Zveřejněno 16. 7. 2013

Poznámka autorky gabcule20

Můžeme přidat i drobenku, já jí tentokrát nedávala. Šlo by to i z jiné varianty hrnkové buchty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s morušemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgXy

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s morušemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgXy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

zdenka.s: no ted je po sezone, ale normalne rostou :) ja je teda vidim vsude. V nasi ulici roste hned 5 stromu. A na Morave mame na zahrade jednu obrovskou.

Ony ještě někde rostou ?Za mého dětství jich bylo u nás plno, černé i bílé, ale to už je hodně hodně dávno. :-(

Jana Remkova: Já ,jako batole, ochutnal jednou na zemi cosi slaďounké a moc dobré.Mohly mi být tak 2 roky.Matinka mi to sebrala řkouc :“ Fuj, Jaroušku,ze země se nic nepapá!“.Po.10ti letech jsme se přestěhovali do Bíliny.Tam v rámci seznamování , mně pár kluků řeklo,jestli s nimi nechci jít na moruše.Vůbec netuše,o čem mluví ,jsem samozřejmě souhlasil.Když jsem ochutnal první,hned jsem pochopil, cože jsem to tenkrát jedl “ze země“.:-)):-)):-)) Tu chuť jsem si,jako malý zapamatoval :-!;-);-)

a peceme na 280°c dve hodiny???:-//

Moruše miluji, a hlavně bílé ;-);-);-)

Nevím, kdo vymazal můj komentář k názvu receptu. Buď " s morušemi" nebo " z moruše". :-//

Jéé, moruše jsem snad viděla, jako dítě.:-)

Tématické fráze:
moruše recepty, moruše recept buchta, buchta z moruše, buchta s moruše, koláč s morušemi, recepty z moruše, moruse buchta, moruše recept, kolac z morusi, buchta z moruší, hrníčková buchta se švestkami, buchta s moruší, buchta moruse, moruše řez, buchta na plech z moruše, koláč s moruší, bublanina moruše, bublanina s morušemi, nekynutá buchta se švestkami, koláč z moruše recept

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, mléko, olej, prášek do pečiva, cukr vanilkový, moruše

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu