Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 967 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,68 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozmícháme s tvarohem. Přidáme mouku, sůl cibuli a prášek. Postupně přidáváme vodu, až vznikne vláčné těsto. Necháme ho pár minut odpočinout.
Krok 2: Mezitím si připravíme suroviny na potření. Kečup nebo tatarku můžeme smícháme s česnekem. Nebo jen olej s utřeným česnekem. Sýr nastrouháme .
Krok 3: Z těsta odebíráme kousky na pomoučený vál a rukama upravíme do placiček. Smažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Odsajeme přebytečný tuk a mažeme vybranou omáčkou. Posypeme sýrem a hned podáváme.
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Moje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 11 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 15 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 17 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 17 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 18 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
mouka hladká,
voda,
cibule sušená,
sůl,
prášek do pečiva,
olej,
olej,
sugo,
kečup sladký,
česnek,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý
Komentáře (2)
Gustavo Woltmann