Nekynuté langoše se smaženou cibulí

mika59 Kuchařka: mika59

Slané pečivo 1 názor

Suroviny

250 g tvarohu
1 vejce
2 hrnky hladké mouky (200 ml)
cca 1/2 hrnku vody
hrst smažené sušené cibule
1/2 lžičky soli
1/2 prášku do pečiva
2 lžíce oleje
olej na smažení
---
Oblíbené:
sugo
kečup
utřený česnek v oleji
tatarská omáčka
zakysaná smetana
tvrdý sýr
Recept si zatím oblíbilo 30 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozmícháme s tvarohem. Přidáme mouku, sůl cibuli a prášek. Postupně přidáváme vodu, až vznikne vláčné těsto. Necháme ho pár minut odpočinout.

  2. Mezitím si připravíme suroviny na potření. Kečup nebo tatarku můžeme smícháme s česnekem. Nebo jen olej s utřeným česnekem. Sýr nastrouháme .

  3. Z těsta odebíráme kousky na pomoučený vál a rukama upravíme do placiček. Smažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Odsajeme přebytečný tuk a mažeme vybranou omáčkou. Posypeme sýrem a hned podáváme.

Poznámka

Langoše jsou nadýchané s příjemnou chutí smažené cibulky. Moc dobré jsou i jen tak po studenu, nebo přikusovat k polévce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 38 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nekynuté langoše se smaženou cibulí