Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky z chřestu

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 523 kJ /
603 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky42,00 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy49,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špargľu ošúpeme a v troške vody povaríme 10 minút. Vyberieme a necháme prechladnúť. Krok 2: Cesto vyvaľkáme na obdĺžnik a po dĺžke rozrežeme na 3 pláty.
Na začiatok každého pásu cesta položíme 3 ks špargle a hranolček syra a slaniny. Pás cesta obtočíme okolo špargle. Krok 3: Uložíme na studenou vodou opláchnutý plech. Potrieme vodou a posypeme semienkami. Krok 4: Vložíme do horúcej rúry vyhriatej na 200°C, po 5 min znížime na 180°C a dopečieme dozlata. Krok 5: Ihneď podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 11. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Závitky z chřestu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YAgA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Závitky z chřestu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YAgA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

S nějakým dobrým dipem, a miskou zeleniny, to nemusí být špatné. :-K<3

gustavo.woltmann: Recept byl vložen v červnu - což je sezóna chřestu. V říjnu to nikdy nebude chřest ideální jakosti - tedy ideálně co nejdříve po sklizni ( a ne z hypersuper...). V této úpravě se to zcela jistě pozná....

I přes to, že je chřest poměrně drahý na to abych si z něj dělal rohlíky, recept jsem zkusil a vyšlo z toho nic moc..
Chřest byl moc tuhý a bylo ho tam moc. Udělal bych lépe kdybych si ho dal ke kuřeti.
Gustavo Woltmann

Tématické fráze:
závitky s chřestem, chřest recepty, chřestové závitky, chřestové závitky recept, závitek chřestem, chrest zavitek slanina, recepty z chřestu, bílý chřest se slaninou, špargle se slaninou

Suroviny:
těsto listové, chřest bíly, sýr tvrdý, slanina uzená,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu