Fazolkové závitky

tejaja Kuchařka:

Zeleninová jídla 13 názorů

54

Suroviny

650 g nenarezaných fazuľkových strukov ( fazolky ), 8 tenkých plátkov šunky, 4 lyžice hrubej múky, 3-4 vajcia ( podľa veľkosti ), 2 kopcovité lyžice strúhaného syra, 3 lyžice mlieka, soľ, čierne korenie, olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Celé nenarezané struky uvaríme v osolenej vode a necháme odkvapkať. Potom ich rozdelíme na plátky šunky, zvinieme do závitkov a zopneme špáradlom.

  2. Z múky, mlieka, žĺtkov , syra, korenia a soli vymiešame cestíčko, vmiešame sneh z bielkov. Závitky obaľujeme v cestíčku a vyprážame v oleji. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Fazolkové závitky

  • Teta Lena Teta Lena

    Paráda:-p:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Teri, tohle vypadá, že to bude dobrota, určitě zkusím, fazolek už mám plný mrazák a pořád rostou jako divé. Moc hezký receptík:-p:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Terezko, něco, co jsem úplně přehlídla a moc se mi to líbí. :yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Čím viac som tu sedela, tým viac ma napadala táto myšlienka, ale som rada, že tejaja to potvrdila, že to cestíčko tam vlezie. Pekný večer!

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    To biele sa urobí samo, z toho cestíčka, pretože keď sa obaľujú fazuľky, tak to cestíčko vojde aj do vnútra závitkov.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    cim su tie fazulky v tej sunke obalene...takym bielym..vyzera to velmi pekne

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    magdalenka, struky zabalíš do šunky a potom ich namáčaš do cestíčka a hneď vyprážaš. Takže struky sa obalia len v šunke a potom do cestíčka ;-):-D:-D Ak máš rada fazuľku, vyskúšaj, sú výborné. ;-):-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Tejaja, máš to veĺmi pekné, mám rada struky na hocijaký spôsob, až sa čudujem, že mi toto uniklo. Pozerám na fotku a tiež sa pýtam, struky sú obalené pred namočením do syrového cestíčka a smažením iba v šunke? Ďakujem!

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    szskey, cestíčko musíte mať primerane husté, aby nestekalo a dalo sa to obaliť, ako ostatné cestíčka na obaľovanie. Chce to troška praxe, nabudúce sa vám to určite podarí.;-)

    Odpovědět

  • szskey szskey(neregistrovaný)

    ;-(zkoušela jsem to a to těstíčko mi nějak nevyšlo, takže to nešlo vůbec obalit.. bylo to dobré, ale zdalekaq to nevypadalo tak jak to vaše:-D docela piplačka;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Ďakujem:-D Precličku, tam nie je nieč, to sa tam dostane to cestíčko pri obaľovaní.

    Odpovědět

  • Olina-preclik Olina-preclik

    Mezi těmi fazolkami a šunkou něco je? Co to je? Ty máš tak chutné recepty, že si založím samostatnou kolonku Recepty od Tejaja.;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: souprava na obalování cesticko na obalovanie cesticko na obalovani rajčatový koláč

Zapomněl/a jsem heslo