Baileys
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme pudink bez cukru.
Krok 2: Po vychladnutí vmícháme Salka a zamícháme.
Krok 3: Nakonec přidáme rum.
Zveřejněno 1. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Baileys
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joZB
Moje poznámka
Baileys
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joZB
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 8 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 13 minutami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 3 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 3 hodinami
Nejlepší špenát
harovs před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 4 hodinami
Suroviny:
pudink karamelový,
salko,
rum
Komentáře (5)
Původně jste v receptu měla 0,5 rumu, je to tedy 500 ml nebo 250 ml?
A okrem toho komunikovať slušne, ak ste upozornená na nedostatok v recepte. Podľa receptu sa musí dať uvariť, má to zvládnuť každý, aj neskúsený, takže venujte väčšiu pozornosť receptom a ich písaniu. Ďakujem.
Chtěla bych vás upozornit, že takové nekvalitní recepty budou rovnou mazány, pokud jste se rozhodla recepty odněkud kopírovat, tak bych vám doporučovala tyto sem nevkládat