Baileys

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 karamelový pudink
2 karamelizovaná Salka
0,5 l rumu

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme pudink bez cukru.

  2. Po vychladnutí vmícháme Salka a zamícháme.

  3. Nakonec přidáme rum.

Komentáře k receptu Baileys

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    polakova zdenka: toho rumu 0,5 l nebo 0,5 rumu jako 250 ml?
    Původně jste v receptu měla 0,5 rumu, je to tedy 500 ml nebo 250 ml?

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    tejaja: recept jsi opravila...v surovinách bylo 0,5 rumu....to je rozdíl, zda půl litru rumu anebo jen půl rumu, což je 250 ml!

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    polakova zdenka: Prosím doplniť do surovín množstvo mlieka na puding (predpokladám, že ho varíte v mlieku).
    A okrem toho komunikovať slušne, ak ste upozornená na nedostatok v recepte. Podľa receptu sa musí dať uvariť, má to zvládnuť každý, aj neskúsený, takže venujte väčšiu pozornosť receptom a ich písaniu. Ďakujem.

    Odpovědět

  • ivulinka: všichni jsou tady chytrý jak rádio, stačí nechtěný překlep nebo jen malá chybička v textu, a už se vám všichni pospívají nebo uráží, to neřešíte, nikdy sem nedávám co nemám ověřené od babičky jsou to rodinné recepty. :-//:-//

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Do surovin se píšou jen suroviny!
    Chtěla bych vás upozornit, že takové nekvalitní recepty budou rovnou mazány, pokud jste se rozhodla recepty odněkud kopírovat, tak bych vám doporučovala tyto sem nevkládat:-!

    Odpovědět