Buřty v remuládě
Buřty se těší velké oblibě hlavně v létě, kdy je opékáme na ohni. Mimo sezónu si je pak můžeme naložit třeba podle tohoto receptu, do remulády. Tu svaříme z pár surovin a buřty do ní, spolu s cibulí a okurkami, naložíme.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,86 g |
| Tuky | 184,04 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Špekáčky i cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme majonézu.
Krok 2: Ingredience ke svaření dáme do rendlíku a za stálého míchání chvilku povaříme. Necháme vychladnout a přidáme ke zbytku.
Krok 3: Vše dobře smícháme a necháme uležet v lednici, nejlépe do druhého dne.
Zveřejněno 18. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřty v remuládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXZR
Moje poznámka
Buřty v remuládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXZR
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 46 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 47 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 4 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
okurka čerstvá,
majonéza,
kečup sladký,
olej,
ocet,
hořčice plnotučná,
cukr
Komentáře (4)