Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 441 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,35 g |
Tuky | 33,38 g |
Vláknina | 24,25 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 248,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý těstovinový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKpr
Moje poznámka
Rychlý těstovinový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKpr
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 10 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 28 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 32 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 42 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 45 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
žampióny,
hrášek,
kukuřice sterilovaná,
paprika čerstvá červená,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice plnotučná,
olej,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
čerstvé bylinky
Komentáře (11)
Gustavo Woltmann
Ten poměr není žádné dogma, ale jedla jsme různě na návštěvách dost tam oblíbených těstovinových salátů a nechutnaly....a bylo to o tom....pokud se poměr dodrží a dobře se dochutí tak se nelze splést a bude to moc dobré....
Jak já sterilované žampiony moc nemusím, tak tady bych jim dala skoro přednost...
Jen bych pro začínající kuchařinky zdůraznila dostatečně osolit vodu na vaření těstovin a nepřevařit je.
( Jen dotaz, zaujalo mne těch 300 g těstovin, pytlíky jsou obvykle 500 g takže jednodušší je prostě půlka, což je ve finále hotového salátu něco přes kilo, takže bohaté 4 porce....)