Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,67 g |
| Tuky | 46,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 2,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Moje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 1 hodinou
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 4 hodinami
Uherská pěna
Daami před 5 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
alpská šunka,
hermelín recepty,
hermelín šunka,
hermelín vaření,
vareni hermelin,
sunka potrit olejem,
alpské sýry,
alpské sýry,
hermelín, šunka,
grylovany hermelin,
grylovany hermelin v parmske sumce,
hermelín se šunkou,
smažený hermelín s parmskou šunkou,
smažený hermelin obalený v parmské šunce,
jak obalit hermelin se šunkou,
hermelín a šunka,
smazeny hermelin v parmske sunce,
předkrm hermelín se šunkou,
alpske syry,
obaleny hermelin se šunkou
Suroviny:
sýr hermelín,
cibulka jarní,
šunka alpská,
olej,
majonéza
Komentáře (14)
+