Tvarůžek v hermelínu

Jana Remkova Kuchařka:

Bezmasá jídla 24 názorů

526
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Suroviny

Hermelín
tvarůžky kulaté
kečup
strouhanku
vajíčko
hladká mouka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín si překrojíme a lžící, nebo nožem vydlabeme z jedné půlky sýr tak, aby nám vzniklo místo pro tvarůžku.

  2. Tu vložíme, potřeme kečupem, přiklopíme druhou půlkou hermelínu a obalíme v trojobalu.

  3. Pak smažíme, chvilinku zprudka, ale pak malinko ubereme na síle a opatrně smažíme tak, aby se oba sýry prohřály. Podáváme se zeleninou, ale klidně také s hranolkama a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Tento recept dnes v dopoledních hodinách vařila paní Jiřina Bohdalová na ČT 1

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 74 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Tvarůžek v hermelínu

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo