Tvarůžek v hermelínu

Jana Remkova Kuchařka:

Bezmasá jídla 24 názorů

526
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Suroviny

Hermelín
Nyní v akci
tvarůžky kulaté
kečup
Nyní v akci
strouhanku
vajíčko
hladká mouka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín si překrojíme a lžící, nebo nožem vydlabeme z jedné půlky sýr tak, aby nám vzniklo místo pro tvarůžku.

  2. Tu vložíme, potřeme kečupem, přiklopíme druhou půlkou hermelínu a obalíme v trojobalu.

  3. Pak smažíme, chvilinku zprudka, ale pak malinko ubereme na síle a opatrně smažíme tak, aby se oba sýry prohřály. Podáváme se zeleninou, ale klidně také s hranolkama a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Tento recept dnes v dopoledních hodinách vařila paní Jiřina Bohdalová na ČT 1

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 68 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tvarůžek v hermelínu

  • Jana Remkova Jana Remkova

    popletko díky!;-)

    Odpovědět

  • popletko popletko

    jejda,na co jsem natrefila ;-) Moje polovicka miluje jak hermelin tak tvaruzky, prekvapim ho a dostane 2 v 1 :-D :-D :-D a tobe bodiky leti +10 :yes: :-K

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    aravisina určitě;-), taky jsem to tak udělala;-)

    Odpovědět

  • aravisina aravisina

    Tohle vyzkouším!!! A řekla bych že asi bude lepší obalit hermelín v trojobalu 2x aby nevytekl.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, vidíš, jaké dobroty jsi ani nepostřehla:-p;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Jani - to je úžasné :yes::yes::yes: Já zírám, co tu všechno proběhlo a já to propásla.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Díky, Marti!:-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    jé, hermelín a tvarůžek...no paráda :-p:-p, třináctej bodík je ode mě :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Vašku, já jsem i chtěla včera vzpomenout toho Zdeňka Trošku, ale zaboha jsem si nemohla vzpomenout na jeho křestní jméno!:-)):-D Tak díky!;-)

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jani. Režizer Z.Troška by byl nadčený, jak si všichni pochvalují. A já chválím tebe za fofr a odvahu to okamžitě uvařit.+bodík

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    :yes::yes::yes:...skvělý nápad a klobouk dolů za rychlost...:-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    To bude pochoutka pro mužíčka! Musí to výborně chutnat. Dělám smažené tvarůžky samostatně, tvrdé a dvakrát v trojobalu, ale v hermelínu mne to ani ve snu nenapadlo :-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Janko nestačím se divit co všechno dokážeš a moc ti fandím:yes::yes::yes:,Takhle být pohotová a hned recept vyzkoušet,jsi jednička:-O:-O:-O:-!:yes: dávám bodík

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    A samozřemě děkuji za bodíky!:-8

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Terezko, kmitám, jak to jde!:-)):-D

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo