Tvarůžek v hermelínu

Jana Remkova Kuchařka:

Bezmasá jídla 24 názorů

526
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Suroviny

Hermelín
Nyní v akci
tvarůžky kulaté
kečup
Nyní v akci
strouhanku
vajíčko
hladká mouka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín si překrojíme a lžící, nebo nožem vydlabeme z jedné půlky sýr tak, aby nám vzniklo místo pro tvarůžku.

  2. Tu vložíme, potřeme kečupem, přiklopíme druhou půlkou hermelínu a obalíme v trojobalu.

  3. Pak smažíme, chvilinku zprudka, ale pak malinko ubereme na síle a opatrně smažíme tak, aby se oba sýry prohřály. Podáváme se zeleninou, ale klidně také s hranolkama a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Tento recept dnes v dopoledních hodinách vařila paní Jiřina Bohdalová na ČT 1

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 72 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tvarůžek v hermelínu

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo