Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kari rizoto s tuňákem

Hodnocení receptu je 4,9 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Januleee

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 414 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny29,73 g
Tuky9,42 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy209,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vody na rýži dáme 2 lžičky soli a lžičku kari pro obarvení, necháme vařit dle návodu. Krok 2: Než se rýže uvaří, nakrájíme cibuli na drobno a na pánvi zesklovatíme na menším množství másla či oleje, přidáme tuňáka, promícháme a prohřejeme. Krok 3: Uvařenou rýži dáme do větší mísy, přidáme směs cibule a tuňáka, kukuřici a dobře promícháme. Podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Zveřejněno 8. 9. 2010

Poznámka autora Januleee

rychlá a velmi chutná večeře pro celou rodinu :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kari rizoto s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9g9Y

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kari rizoto s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9g9Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já kromě toho přidal smetanu na vaření a česnek. Lze to smíchat i se zeleninou. Smetanu dávám v průběhu vaření na pánvi, po vypnutí sporáku pak přidávám sýr a míchám to. :)

Výborne

Dobrý den, dovolila jsem si přidat fotku. Opravdu rychlovka, moc mi to chutná. Děkuji Petra :yes:

Dobré:-) rychlé :-)

Vynikajici,moc jssem si pochutnala .....misto kukurice jsem dala smes mrkve a hrasku ....diky za recept:yes:mas ode me
bodik :yes:;-)

Darth Vader 25. 5. 2013 11:12
Bylo to skvělé jídlo pro mě a lorda ze Sith...chutnalo nám,a proto vaši planetu nezničíme. :-S;-):-p

Kubellina 19. 4. 2012 17:45
děkuji za skvělý recept :yes: zblajzli jsme to ani jsme nemrkli ;-) :-))

:-p:-pfoto a:yes:+2

Parada, pouzil jsem hrach misto kukurice a chut vynikajici. Rychle a velmi chutne. :yes::yes:

Je skvělé! Přidávám teda i hrášek a mrkev.. ale nápad s kari je nedocenitelný... Jedna z mála podob ryb, v jaké je do přítele nacpu:)

;-)Rychlé a určitě dobré:-p+:yes::yes:

Tématické fráze:
tuňákové rizoto, rýže s tuňákem, rizeto s tunakem, risoto s tunákem, tuňák s rýží, zeleninové rizoto s tuňákem, kari rizoto, ryzoto s tuňákem, rizeto z tunaka, tunak na kari, kari ryze s tunakem, tuňákové rizoto recept, rizoto na kari, tunakove rizeto, rýže a tuňák, ryze tunak, rýže s tunákem a kari, tunákové ryzoto, rýže na kari s tuňákem, tunak ryze

Suroviny:
tuňák, kukuřice, rýže, koření kari, cibule, sýr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu