Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 936 kJ / 1 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 368,72 g |
| Tuky | 37,11 g |
| Vláknina | 5,78 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 20,65 g |
Postup přípravy
Môžeme použiť aj prsné plátky, ktoré potrieme zmesou po celej ploche a potom opatrne prehneme v polovici.
Zopneme ihlou, aby náplň nevytekala. Krok 4: Naplnené prsia obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Krok 5: Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 6: Podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou a pod.
Zveřejněno 24. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka plněná tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMEA
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka plněná tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMEA
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 20 minutami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 7 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 27 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 30 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 13 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 14 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř bílý,
olej,
tvaroh,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
šalvěj,
majoránka,
šťáva citronová,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (4)