Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Moje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Nejnovější recepty
Letní plněné cukety
Přidáno před 2 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 7 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 8 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno 9. 8. 2025 13:02:05
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná „Tištínská“ paprika
Fijajda před 33 minutami
Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem
eskalina před 57 minutami
Bábovečka na hrnečky z cuketečky
PavlaSl. před 1 hodinou
Zavařené, velmi chutné cukety
Miluska56 před 1 hodinou
Koprová omáčka s vepřovým masem
jardakupsa před 1 hodinou
Pizza bez droždí
SabinaKoci před 1 hodinou
Pikantní bůček na hořčici
LUDMILA 1 před 2 hodinami
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Narmer73 před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
jipakre před 2 hodinami
Domácí kečup
Jindriskas před 3 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
rum,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
tresť rumová,
potravinářské barvivo,
čokoláda na vaření,
tuk,
smetana,
ořechy
Komentáře (5)