Ořechové laskonky s karamelovým krémem
Ořechové laskonky jako z cukrárny si můžete podle našeho podrobného receptu upéct i doma a určitě nebudete zklamaní. Salko dnes seženete již zkaramelizované, ale pokud by se vám to nepodařilo, můžete si zkaramelizovat to klasické. Stačí celou plechovku 2 hodiny povařit ve vodě.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 651 kJ / 3 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 237,60 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 259,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové laskonky s karamelovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMQg
Moje poznámka
Ořechové laskonky s karamelovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMQg
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 26 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 34 minutami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 1 hodinou
Brokolice s Nivou
Dede. před 1 hodinou
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 2 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 3 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 4 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 5 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 6 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
salko karamelové,
máslo,
čokoláda
Komentáře (4)