Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medové vafle

Hodnocení receptu je 4,3 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 4 kusy

4kusy

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 451 kJ /
3 215 kcal
Bílkoviny66,86 g
Tuky113,83 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 857 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy476,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo s medem, vejci a solí vymíchejte do pěny, přidejte mléko a pak vmíchejte cukr, mouku a prášek do pečiva. Krok 2: Vaflovač rozpalte a doprostřed dejte vždy tři polévkové lžíce těsta a těsto rozetřete. Krok 3: Vaflovač zavřete a vafli pečte asi 3-4 minuty.

Zveřejněno 10. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové vafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vqn1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové vafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vqn1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

RubyRom: Tato funkce je dost využívaná, taky ji používám. Jenže zlobí tam ty zlomky. Při psaní receptu je lepší je nepoužívat. :-K

Merylas (moderátorka): no já jen nechápu, že s tím může mít někdo problém. Budu již psát vše raději v ml. :-K

milan5: Při přepočtu surovin na větší množství v receptu "zlobí" ten zlomek - 1/4 l . Mléko přepíšu na mililitry a bude to v pořádku. :-K Je to celkem nová funkce, u nově vložených receptů se snažíme zlomky převádět a starší recepty se průběžně kontrolují a dodatečně upravují.

milan5: jaké 2 l mléka? Je tam je čtvrt litru!!! :-D

Hodně mléka. Pokusil jsem se o dvojitou dávku, 500g mouky a 2L mléka nedává smysl. Musel jsem improvizovat, 1L mléka a cca 850g mouky.

Tématické fráze:
recept na vafle, vafle recept, medové pečivo top cukroví recepty, vafle, medové wafle, vafle recepty, vafle recept 1 porce, recept na medové wafle

Suroviny:
máslo, vejce, mouka hladká, sůl, prášek do pečiva, mléko, med, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu