Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 620 kJ / 1 582 kcal
Bílkoviny69,20 g
Tuky32,09 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol339 mg
Sodík323 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy248,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto po upečení je výborné, křehké, plátkuje, pokud je v něm ale tvarohová náplň, krájí se lépe až druhý den, když se krájí teplé, nedá se fotit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivace64

26. 1. 2018 22:48

casino: jj, díky:-K

casino

24. 1. 2018 14:22

Ivace64:
Podle obrázku u rcp z odkazu, lze upéci i s listováním :-)
Všimněte si teploty pečení :yes:
https://www.toprecepty.cz/recept/31839-strudl-s-tv...

Ivace64

19. 1. 2018 22:14

olina-preclik: ano, jen prášek pudinkový, díky za připomínku, (2 PL prášku) viz suroviny):-K

jemmy

19. 1. 2018 21:03

olina-preclik: Postup;promichame;-)

olina-preclik

19. 1. 2018 20:57

Asi jsem jediná, která neví, jestli ty lžíce pudinku znamenají uvařený pudink, nebo pudinkový prášek. Ale protože tam není mléko, tak asi prášek, že?

Ivace64

18. 1. 2018 13:53

Dajda: casino :
Myslím, že je to tou náplní, jak dělám závin s ovocem, nebo masem, vše je super. Když dám malinko tvarohu do závinu,přehrnu, taky o.k, ale jak dám více tvarohové náplně a ještě do ní ovoce, tak závin je super hned po upečení, ale nelze ho krájet teplý, protože pak náplň vyteče a když ho pak krájíš ale vychlazený ,udělá brousek, jinak záviny dělám ráda, ale tvaroh a ovoce je to, jak se ptáš a jak píšeš,jinak díky za poznámku a dotaz:-K
Příště zkusím méně náplně:-K

Ivace64

17. 1. 2018 12:37

Květa: :-K

Dajda

17. 1. 2018 11:38

casino: Mě by to taky zajímalo. Když jsme pekla to "Vaše" listové těsto, tak suché placky skvěle listovaly, ale závin dopadl uvnitř a dole stejně.

casino

17. 1. 2018 11:34

Iva:
Počkejme chvíli, třeba nám Květa: poradí, JAK se chybička vychytá? :-8

Iva

17. 1. 2018 11:24

casino: asi by byl třeba lepší jiný druh těsta na tolik náplně? Vypadá jak syrový nebo sražený.

Květa

17. 1. 2018 11:12

Ale dobré to určitě bude a chybička se vychytá.<3

Ivace64

17. 1. 2018 00:49

RubyRom: děkuji moc, potěší to moc:-K

RubyRom

16. 1. 2018 21:04

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

casino

13. 1. 2018 22:01

Podle obrázku evidentně holdujete těstu jako brousek...
Podobný srazek lze u listového s podobnou náplní očekávat, ale je překvapující, že těsto nelistuje ani shora:-O
Předpokládám, že to bylo nízkou teplotou (180°C)
Nezkoušela jste náhodou vložit štrúdl z počátku na chvíli do řádně vyhřáté trouby?
No, druhá málo pravděpodobná možnost je, že jste použila blbé těsto...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: listový závin s tvarohem tvarohový závin z listového závin s tvarohem a ovocem listové těsto s tvarohem a ovocem závin s tvarohem tvarohovy zavin s ovocem tvarohový závin listovy tvarohovy zavin listový závin s tvarohem a ovocem listový závin s ovocem a pudinkem tvarohový listový závin zavin s ovocem listovy zavin listový závin s ovocem zavin z listoveho s tvarohem závin recept zavin listovy s tvarohem recept listový závin s s tvarohem listový zavin s s tvarohem recept listový závin s tvarohem

Suroviny: tvaroh měkký, ovoce sušené, citron, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Listový závin s ovocným tvarohem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qqpr