Postup přípravy
Položíme do pekáče. Krok 4: Zakryjeme alobalem a dáme do trouby na cca 200 °C na 70 minut.
Pečení a teplota jsou orientační, záleží na troubě. Krok 5: Do zakysané smetany přidáme tatarskou omáčku, hořčici, prolisovaný česnek a strouhaný sýr (nastrouhala jsem Pecorino, pak už není třeba solit).
Směs nalijeme na maso cca 20 minut před koncem pečení a zapečeme.
Zveřejněno 20. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Moje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 16 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 29 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 32 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 37 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
kotleta vepřová,
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika,
sádlo,
smetana zakysaná,
tatarská omáčka,
hořčice,
česnek,
sýr
Komentáře (4)