Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je jen promícháte v marinádě a dáte péct. Během chvilky vykouzlíte chutnou přílohu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,57 g |
| Tuky | 2,61 g |
| Vláknina | 14,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 92,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RBJ
Moje poznámka
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RBJ
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Suroviny:
brambory,
tatarská omáčka,
česnek sušený,
paprika sušená uzená,
hořčice,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0