Kachní prsa sous-vide s pomerančovou omáčkou z varného mixéru
Sváteční menu nemusí být jen tradiční kachna, knedlík a zelí. Obměna v přípravě je sympatická v tom, že většinu příprav můžete podniknout i více dnů před plánovaným podáváním. A s použitím techniky je vaření opravdu snadné.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 496 kJ / 1 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,84 g |
| Tuky | 76,96 g |
| Vláknina | 4,96 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4,16 g |
| Sůl | 9,86 g |
| Sacharidy | 69,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa sous-vide s pomerančovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPLJ
Moje poznámka
Kachní prsa sous-vide s pomerančovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPLJ
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 40 sekundami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 28 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 30 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 31 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 32 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 33 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
tymián,
máslo,
pomeranče,
med,
zázvor čerstvý,
česnek,
omáčka sojová sladká,
vývar drůbeží,
semínka sezamová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)