Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či slavnostní večeři. Vlastní dokončení netrvá víc než půl hodiny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,52 g |
Tuky | 51,11 g |
Vláknina | 17,78 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Moje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
špek,
máslo,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl,
cuketa,
cibule,
česnek,
rajče,
brambory,
olej olivový,
koření,
sůl uzená
Komentáře (5)