Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 770 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,02 g |
Tuky | 56,15 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,58 g |
Sacharidy | 20,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer nakrájíme, přidáme prolisovaný česnek a zalijeme vývarem. Uvaříme doměkka.
Krok 2: Rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme nastrouhanou nivu. Necháme ji rozpustit a přidáme smetanu.
Krok 3: Polévku podle chuti dosolíme a opepříme.
Krok 4: Ozdobíme opečenou šunkou a nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Zveřejněno 27. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová celerovo-nivová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QlBM
Moje poznámka
Krémová celerovo-nivová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QlBM
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 15 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 26 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 27 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 28 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 44 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 52 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 3 hodinami
Tématické fráze:
čočková polévka,
recept celerovonivova polevka,
celerovonivová polévka recept,
celerovonivová polévka
Suroviny:
celer,
česnek,
vývar masový,
smetana na vaření,
sýr niva,
šunka,
petrželka
Komentáře (9)