Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Hutná a výživná pórková polévka zahuštěná bramborem a doplněná opečenými rohlíkovými krutony zcela jistě uspokojí i velkého jedlíka. Její příprava je jednoduchá a zvládne ji i naprostý začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 991 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,57 g |
Tuky | 48,81 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 90,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Moje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 4 minutami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 6 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 7 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
cibule,
olej,
máslo,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)