Suroviny
Porce: 12 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 272 kJ / 3 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,63 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 690,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Briošky - šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51WY
Moje poznámka
Briošky - šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51WY
Nejnovější recepty
Piškotové kostky s tvarohovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 2 hodinami
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Ovesné sušenky s hořkou čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koblihy z domácí pekárny
Neregistrovaný před 7 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Neregistrovaný před 8 minutami
Karbanátky z brokolice a krůtí šunky s tvarohem
Neregistrovaný před 10 minutami
Kakaové muffiny
Neregistrovaný před 13 minutami
Pravý vepřový guláš
Neregistrovaný před 16 minutami
Krkovička na cibuli a worchesteru
Neregistrovaný před 17 minutami
Krkovička na cibuli
Neregistrovaný před 21 minutami
Špagety à la carbonara
Neregistrovaný před 31 minutami
Francouzská cibulačka
Neregistrovaný před 33 minutami
Utopenci se zelím
Neregistrovaný před 35 minutami
Tématické fráze:
velikonoční briošky,
recept na sladké briošky,
briošky z domácí pekárny,
sladké briošky,
brijošky,
brioška z domácí pekárny,
briošky,
recept na briošky,
foto briošky,
briošky recept,
brioška sladka,
brioška recept,
briožky recept,
sladké briošky recept,
brijosky recept,
briošky recept domaci pekarna,
výtažek ze šneků,
briozky,
velikonoční briošky recept,
vynikající briošky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
sůl,
vejce,
cukr,
mouka hladká,
Komentáře (28)