Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,03 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání. Krok 2: Přidáme provensálské koření, mletou papriku, chvilku ještě opékáme, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nakrájené papriky a podusíme. Nakonec přidáme nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Jak naložit s úrodou paprik. Možností je více, vyberte si
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Moje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 7 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 9 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín drcený,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
mouka hladká
Komentáře (4)