Japonské křupavé smažené kuřecí maso
Máte chuť nahlédnout do kuchyně exotického Japonska? Zkuste jednoduché japonské pouliční jídlo Karaage. Namarinujte kuřecí maso i s kůží, obalte v jednoduchém těstíčku a můžete začít smažit a ochutnávat.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 660 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 12,76 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,61 g |
Sacharidy | 56,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské křupavé smažené kuřecí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNY41
Moje poznámka
Japonské křupavé smažené kuřecí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNY41
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 20 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 19 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 24 minutami
Vrstvený salát
Anche před 57 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 1 hodinou
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 1 hodinou
Švestkové řezy s tvarohem
adrika2 před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 5 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 7 hodinami
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
česnek,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
olej sezamový,
pepř mletý,
víno rýžové,
saké,
škrob kukuřičný,
solamyl,
vejce,
olej
Komentáře (11)