Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské zázvorové vepřové maso

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 3. 2021 09:59

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie2 573 kJ / 615 kcal
Bílkoviny66,40 g
Tuky32,46 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,30 g
Sacharidy13,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 6. 2021 12:55

rejt9: :-) moc děkuji, potěšilo mě, že vám chutnalo :-K přeji krásný zbytek víkendu

rejt9 rejt9

20. 6. 2021 12:34

:yes: Velmi dobré:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 3. 2021 12:36

tejaja: :-) díky za komentář , je to rychlé, dobré a na Asii málo surovin :-K Hezký den

tejaja tejaja

29. 3. 2021 12:32

:yes:Zázvor je moje. ;-) Díky.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, zázvor, mirin, olej, škrob, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Japonské zázvorové vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z2z2