Vepřová krkovice na slanině a pórku
Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k tomuto masu připravenému v pomalém hrnci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 043 kJ / 2 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,36 g |
Tuky | 206,57 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Chvilku před koncem přidáme na zjemnění nakrájený plátek másla. Krok 7: Na přílohu se hodí rýže, knedlík i šťouchané brambory.
Zveřejněno 29. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Moje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 7 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina,
pórek,
sádlo,
omáčka worcesterová,
voda,
máslo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (10)