Vepřová krkovice na slanině a pórku
Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k tomuto masu připravenému v pomalém hrnci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 043 kJ / 2 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,36 g |
Tuky | 206,57 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Chvilku před koncem přidáme na zjemnění nakrájený plátek másla. Krok 7: Na přílohu se hodí rýže, knedlík i šťouchané brambory.
Zveřejněno 29. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Moje poznámka
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR23z
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 14 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 37 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 2 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 3 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 3 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 3 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 5 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 11 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina,
pórek,
sádlo,
omáčka worcesterová,
voda,
máslo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (10)