Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Vynikající minutková vepřová panenka s restovanými žampiony a paprikou se skvěle hodí jako víkendový oběd s rodinou. Příprava vám nezabere mnoho času a všichni si pochutnají. Krémová omáčka na víně s dijonskou hořčicí se k jemné vepřové panence skvěle hodí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
Tuky | 116,64 g |
Vláknina | 18,84 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 56,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wz8
Moje poznámka
Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wz8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 3 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 18 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 41 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 2 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
hořčice dijonská,
voda,
víno bílé suché,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
petrželka
Komentáře (4)