Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Vepřová líčka s žampionovou omáčkou mají díky šajvěji výraznou a lahodnou chuť, která je zjemněná smetanou. Pokrm se hodí spíše pro slavnostnější příležitosti a skvěle chutná s karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Moje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 15 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 29 minutami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 2 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 3 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 3 hodinami
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 3 hodinami
Žitný chleba
jitka1963vlasim před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Fitulka před 4 hodinami
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 5 hodinami
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 6 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
sádlo,
žampióny,
šalvěj čerstvá,
šalvěj sušená,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)