Sloní žrádlo (od babičky)
Sloní žrádlo je osvědčená klasika, která nesmí chybět na žádné rodinné oslavě nebo posezení s přáteli. Tato lahodná směs s bohatou chutí a krémovou konzistencí je dokonalým společníkem k čerstvé pečivu či slaným tyčinkám.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sloní žrádlo (od babičky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gr4
Moje poznámka
Sloní žrádlo (od babičky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gr4
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Suroviny:
salám měkký,
cibule,
okurka čerstvá,
žloutek,
majolka,
cukr,
olej,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
ocet
Komentáře (4)