Salát ,,Sloní žrádlo"

mysak21 Kuchařka:

Saláty 1 názor

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

30 dkg gothaje
1/2 sklenky okurek
2 cibule
Nyní v akci
3/4 sklenky tatarky
Na nálev:
1 malý rajský protlak
l žíce oleje
1/2 malé lžičky octa
2 kostky cukru
2 lžíce hořčice
1 lžička chilli koření(jen trošku)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny nálevu povaříme a necháme vychladnout. Až to vychladne přidáme gothaj, okurky a na jemno nakrájenou cibuli. Na konec vmícháme třičtvrtě sklínky tatarky a je hotovo. Je to výborné..připomíná to pařížský salát :o) Dobrou chuť

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát ,,Sloní žrádlo"

  • Neduchalová Petra Neduchalová Petra

    salám krájím jako na camping salát,cibuli na kolečka a okurky na pulkolečka,vše smíchám,dochutim pepřem,soli,nacpu do sklenice,zavičkuju a 2 až 3 dny v lednici necham uležet..pak s pečivem papam a je to mnamooooznííííí.:-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo