Norská pomazánka
Tresčí játra jsou díky jemné chuti vyhledávanou lahůdkou. Připravte z nich jednoduchou pomazánku a určitě si pochutnáte. Poslouží nejen jako chutná svačina, ale přijde vhod také při přípravě jednohubek či kanapek.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Moje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Nejnovější recepty
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 30 minutami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 22 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 23 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno 6. 12. 2025 16:10:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na paprice
Misicka77 před 13 minutami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 24 minutami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 25 minutami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 26 minutami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 26 minutami
Jablíčkové lívanečky
Merylas před 26 minutami
Nejjednodušší kokosky
aninah před 1 hodinou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Dede. před 1 hodinou
Linecké cukroví
Karolinkaaa před 2 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Antusa před 2 hodinami
Suroviny:
tresčí játra,
cibule,
máslo,
pomazánkové máslo,
tvaroh,
okurky sterilované,
kapary,
sůl
Komentáře (2)