Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 081 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,96 g |
Tuky | 19,32 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 332,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme jogurt, mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce a umíchání řidší těsto.
Krok 2: Těsto rozprostřeme na tukem vymazanou a moukou vysypanou koláčovou formu, poklademe ovocem a v troubě předehřáté na 180°C upečeme.
Krok 3: Vychladlý koláč pocukrujeme a nakonec nakrájíme.
Zveřejněno 20. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný jogurťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVyX
Moje poznámka
Ovocný jogurťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVyX
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 12 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 12 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 10 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 11 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 11 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 11 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 13 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 13 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 14 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 14 hodinami
Tématické fráze:
ovocný jogurťák
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
vejce,
borůvky,
cukr moučkový
Komentáře (6)