Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,79 g |
| Tuky | 24,36 g |
| Vláknina | 40,96 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 261,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč nebo zapékací mísu si vymažeme nejlépe máslem.
Krok 2: Brambory nakrájíme na silnější plátky a poklademe jednu vrstvu na pekáč, osolíme, posypeme nakrájeným pórkem a 1 stroužkem česneku, který jsme si nadrobno nasekali.
Krok 3: Na to položíme osolené a opepřené řízky, dále pak očištěné a na plátky nakrájené žampiony a zakončíme vrstvou brambor, osolíme, posypeme druhým stroužkem česneku.
Krok 4: Vše zalijeme šlehačkou a pečeme při teplotě 250 C.
Krok 5: Před koncem pečení zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Moje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
tadeas.gabriel před 14 minutami
Pórková polévka
freynka před 16 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 21 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 27 minutami
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 33 minutami
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 2 hodinami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 5 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapecene maso,
zapečené vepřové maso recepty,
zapecene maso se slehackou,
maso zapečené se šlehačkou,
vepřové řízky se šlehačkou,
zapečené vepřové maso,
zapečené vepřové řízky,
zapečené vepřové maso se šlehačkou,
zapecene maso ve slehacce,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapékané maso,
zapečené vepřové závitky,
vepřové řízky zapečené,
zapečené vepřové se šlehačkou,
vepřové maso se šlehačkou,
zapečené maso recept,
recept na zapečené maso,
zapečené řízky se šlehačkou,
vepřové zapečené se šlehačkou,
recepty na zapékané maso
Suroviny:
brambory,
řízek vepřový,
pórek,
šlehačka,
žampióny,
česnek,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (5)