Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 674 kJ / 2 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,51 g |
Tuky | 68,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 369,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme těsto, tence vyválíme a vykrajujeme tvary. Potřeme vejcem, posypeme a upečeme.
Zveřejněno 26. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzovníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO05
Moje poznámka
Brynzovníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO05
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 43 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
bryndzovniky,
časopis lidové recepty,
lidové recepty recept,
brynzdovníky,
kefírové pagáčky,
sádlové pagacky,
náhradní díly vysavač eta 3404,
domaci bryndzovniky,
brinzovníky,
brynsovnik,
hodnocení uživatelů vysavače eta 3404,
pagacky brynzove recept
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
brynza,
vejce,
sůl,
vejce,
kmín celý,
semínka sezamová
Komentáře (4)