Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 862 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 2,22 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné musli se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPJV
Moje poznámka
Jablečné musli se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPJV
Nejnovější recepty
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 40 minutami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 51 minutami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 1 hodinou
Mini Pavlova
Hankali před 1 hodinou
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 2 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 4 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 5 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 6 hodinami
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapékané ovesné vločky,
zapékané musli recept,
musli z ovesnych vlocek,
domácí zapékané musli,
moučník z musli,
moučník z ovesných vloček,
musli,
recept na zapékané musli,
zapékané musli,
moučník z ovesné vločky,
jablečné hrudky,
moučník s musli,
moučníky z ovesných vloček,
recept zapekane musli,
jablečné müsli recept,
domácí musli se skořicí,
recepty musli z vloček,
recept na ovesné musli,
zapečné musli s jablky,
moučníky z musli
Suroviny:
vločky ovesné,
jablko,
šťáva citronová,
med,
skořice,
jogurt
Komentáře (4)