Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ledový salát

Není nad jednoduchý zeleninový salát z čerstvé sezónní zeleniny, který vás osvěží v horkých dnech. Křupavá zelenina ochucená pikantní zálivkou, posypaná balkánským sýrem, to je kombinace, které prostě neodoláte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie815 kJ /
195 kcal
Bílkoviny9,50 g
Tuky1,59 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ledový salát natrháme nebo pokrájíme do větší mísy. Krok 2: Přidáme kousek nakrájené červené papriky, cibuli nakrájenou na kostičky a rajče nakrájené na měsíčky. Krok 3: Zeleninu posypeme suchou paprikovou zálivkou ze sáčku. Krok 4: Přidáme trochu olivového oleje, jablečného octa, sůl, pepř a promícháme. Krok 5: Podáváme posypané nastrouhaným balkánským sýrem.

Zveřejněno 12. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ledový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ledový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát z ledového salátu, salát z ledového salátu recept, příprava ledového salátu, recepty z ledového salátu, salaty z ledoveho salatu, salát s ledového salátu, úprava ledového salátu, recept na salat z ledoveho salatu, polévka z ledového salátu, recept z ledoveho salatu, ledovysalat, ledovej salát, ledový salát s rajčaty, co z ledového salátu, saláty z ledoveho salatu recepty, recepty salat z ledoveho salatu, ledový salát se zálivkou, nálev do ledového salátu, salát s ledovým salátem, recepty-ledovy salat

Suroviny:
salát ledový, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, pepř mletý, sůl, olej olivový, ocet jablečný, sýr balkánský

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu